Kézilabda találkozó

  •  
  •  
  •  

Évértékelővel egybekötött záró mérkőzések

2019. november 21.

A 2 éve tartó programunk zárásaként egy hatalmas teremtornát szerveztünk, melyre meghívtuk a szülőket is, hogy értékeljük eddigi sikereinket, s lezárjuk az éves munkát.
Felsoroltuk a sok-sok izgalmas programot, a mérkőzések eredményeit, s fotók segítségével újra átélhettük azt a sok-sok élményt, amit ez a programsorozat nyújtott.
Kisorsoltuk a mérkőzések sorrendjét, majd egy közös bemelegítést követően elkezdtük a mérkőzéseket. Felválta játszott először az alsós lány és fiú csapatok, majd a nagyobbak.
Pár mérkőzés után tartottunk egy kis szünetet és megvendégeltük a gyerekeket és a szülőket a pályázat által biztosított élelmiszerekkel.
Kicsi pihenő után folytattuk a kemény csatákat a diákok között, majd jött a várva várt szülő-diák és szülő-szülő elleni küzdelem.
Nagyon jó hangulatban zajlottak a mérkőzések, s akinek volt kedve, még a létesítmény uszodájában csobbanhatott.


Kézilabda teremtorna

2019. október 17.

Az iskolánk környékén működő iskolák testnevelőit meghívtuk kézilabdázni szerető diákjaikkal iskolánkba egy barátságos teremtornára.
Abasár, Markaz és Domoszló elfogadta meghívásunkat erre a programra.
Elsőként kisorsoltuk a mérkőzések sorrendjét, majd egy közös bemelegítést követően elkezdtük a mérkőzéseket. Felválta játszottak a lány és fiú csapatok.Hatalmas szurkoló táborral érkeztek a csapatok, fantasztikus hangulat volt.
Pár mérkőzés után tartottunk egy kis szünetet és megvendégeltük a gyerekeket és kísérőiket a pályázat által biztosított élelmiszerekkel.
Kicsi pihenő után folytattuk a kemény csatákat a fiúk és a lányok között.
Óriási játszmák után megszületett az eredmény, s mindenki megkaphatta méltó érmét zárásként, melyeket a pályázat biztosított.
Nagyon jó hangulatban, balesetmentesen zárultak a barátságos mérkőzések, mindenki megelégedetten távozott!


Kézilabda találkozó

Meghívtuk a kézilabda találkozókra, mérkőzésekre a célcsoportokat, ahol együtt sportolhatnak, élvezhetik a közös sportjátékok örömeit.  A programokba a fogyatékkal élő fiatalokat is be kívánjuk vonni, segítve ezzel a közösségi életbe való bekapcsolódásukat és társas kapcsolataik erősödést. Az idős, nyugdíjas emberek is szívesen részt vesznek a sportprogramokon.

Kézilabda találkozó – 2018. december 1.

 


Kézilabda találkozó – 2018. november 20.


Kézilabda találkozó – 2018. június 12.

Június-én, kedden délután megszerveztük iskolánk kézilabdásainknak egy találkozót, ahol a legkisebb diákjainktól a szülőkig mindenki részt vehetett az évzáró rendezvényen.

A rendezvényen bemelegítésként minden kézilabdás diák a pályára léphetett és onthatta a gólokat fergeteges hangulatban. Először a legkisebbek mérkőztek egymás ellen, majd a szüleik ellen. A játék szünetében a pályázat által biztosított ásványvízzel csillapítottuk szomjukat, mivel óriási hőség volt.

A végén évzáró beszéd hangzott el az edzőktől, amiben értékelték az éves munkát, az eredményeket és a jövő évi terveket vázolták fel.

A program ezután projektoros vetítéssel, az éves eredmények bemutatásával folytatódott.

Megmutattuk a csapatok érmeit, az U10-es csapatunk kupáját, majd a legkisebbeknek emléklapot osztottunk.

Sok-sok meglepetésben volt részük a rendezvény résztvevőinek: érmek, ajándékok, melyet a pályázat biztosított a program számára, mókás vetélkedők és játékok.

A sok-sok mozgás után pótoltuk az elveszett kalóriákat, közös vacsorával, eszem-iszommal, melyet a pályázat biztosított a részünkre.

A program zárásaként kirándultunk egy jót közösen a szabadban, a falu körül.


Kézilabda találkozó – 2018. április 26.

 

Április 26-án délután megszerveztük iskolánk kézilabdásainknak egy találkozót, ahol a környék kézilabdás csapatait hívtuk meg egy körmérkőzésre. Két község 2-2- csapata fogadta el a meghívást: Markaz és Domoszló. Az iskolánk igazgató nőjének ünnepélyes megnyitójával kezdődött rendezvényünk. Fiúk és lánycsapatok mérkőztek meg egymás ellen szigorú szabályok szerint.
A rendezvényen bemelegítésként minden kézilabdás diák a pályára léphetett és bemelegíthettek fergeteges hangulatban. Először a lányok mérkőztek egymás ellen, majd a fiúk következtek. A játék szünetében ásványvízzel és tejszelettel leptük meg a diákokat.
A program lebonyolításában iskolánk nyolcadikos diákjai is segédkeztek, sok szülő pedig szurkolt a mérkőzéseken.

A végén következett a díjátadás és az ajándékok, melyet a pályázat biztosított a program számára. Nagy meglepetés volt a rendezvény résztvevőinek: érmek, ajándékok, melyet a pályázat biztosított a program számára, mókás vetélkedők és játékok. A sok-sok mozgás után pótoltuk az elveszett kalóriákat, közös vacsorával, eszem-iszommal, melyet a pályázat biztosított a részünkre.

Nagyon élmény volt a találkozó minden résztvevőnek.


Kézilabda találkozó – 2018. március 29.

Március 29-én, csütörtökön este megszerveztük iskolánk kézilabdásainknak egy találkozót, ahol a legkisebb diákjainktól a szülőkig mindenki hódolhatott e sportágnak.

A rendezvényt Rosta István a GYKK utánpótlás igazgatója nyitotta meg, majd mindenki pályára léphetett és onthatta a gólokat fergeteges hangulatban. Először a legkisebbek mérkőztek egymás ellen, majd a szüleik ellen. Annyira lelkes szülői gárda volt, hogy egymás ellen is kőkeményen játszottak.

Ezt követően a csarnokunk uszodáját vettük birtokba, ahol a szivárvány fények varázsolták el diákjainkat. Azalatt a szülők segítségével elkészítettük a pályázat által biztosított hot-dogokat, hamburgereket

A sok-sok mozgás után pótoltuk az elveszett kalóriákat, közös vacsorával, eszem-iszommal.

A program zárásaként a tornateremben moziztunk egy jót.