•  
  •  
  •  

Kedves Szülők!

Mint azt már bizonyára tudják 2020. március 16. hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket.

2020.március 16. napjától az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. A későbbiekben fogjuk tájékoztatni Önöket ennek a digitális munkarendnek a formájáról. Szeretnék kérni mindenkit, hogy jelezze az osztályfőnöknél, ha nem tud belépni a KRÉTA felületre.

A tantermen kívüli digitális munkarend időtartama alatt a tanulók kerüljék a nagyobb csoportos találkozásokat, közös programokat. Felügyeletüket a szülők, a családok, szomszédok bevonásával oldják meg, maximum néhány gyerek tartózkodjon együtt. A felügyeletet lehetőség szerint ne a nagyszülőkre bízzák, hiszen ők a legveszélyeztetettebbek.

Az étkezésről: vasárnap 10 óráig van lehetőség az étkezés lemondására az osztályfőnöknél, akkor is, ha eddig személyesen Önök kérték vagy mondták le az étkezést, akár a programban, akár az óvodában. Azért ilyen rövid a határidő, mert a hétfői étkezést is le lehet mondani!

Aki továbbra is kér étkezést a gyermekének, (csak leves és főétel-kenyér, savanyúság és gyümölcs nélkül) az Önkormányzat egyszer használatos edényekben kiszállítja, de csak Visonta területén. Kérek mindenkit, hogy mindenképp jelezze az osztályfőnöknél, hogy kér vagy nem kér. Az Önkormányzat felé én fogom továbbítani az igényeket.

 

Mindenről tájékoztatjuk Önöket az iskola honlapján és a facebook oldalán, az e-naplóban és az osztályfőnökökön keresztül az osztálycsoportokban.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm szépen!

 

Visonta, 2020. március 14.

 

Sándor Emőke

Intézményvezető